Goede doelen die wij steunen

Het verschil maken voor kansarme kinderen kunnen we niet alleen. Hiervoor zijn onze partnerschappen met goede doelen over de hele wereld van cruciaal belang. Onze partners zorgen ervoor dat de kinderen geholpen worden met voeding, kleding en scholing. In het onderstaande overzicht staan onze huidige partners en de locatie waar zij het verschil maken.

Blessed Generation

Blessed Generation is een in Kenia gevestigde Non Governmental Organization (NGO) die geregistreerd staat als Charitable Children’s Institution. Vanuit Kenia geeft zij kinderen in nood een kans op een goede toekomst.

HOP Centre

HOP (House of Peace) is een non-profit organisatie met als doel om hoop te geven in hopeloze situatie. Alcoholisme is een van de grootste problemen in Belarus. Alcoholisme brengt geweld, immoreel gedrag, verslaving en armoede met zich mee in de families. Wij helpen die kinderen in de families die geen hoop meer hebben voor de toekomst. Met HOP Kids bieden zij naschoolse opvang en zorgen voor kinderen die uit een gevaarlijke sociale omgeving komen.

NELC School voor blinden

Om te voorkomen dat blinde kinderen moeten overleven door te bedelen in de straten van Cooch Behar, India, is de NELC opgericht. De studenten krijgen gratis kost en inwoning met educatieve en medische voorzieningen. Het hoofddoel van deze school is om blinde kinderen te helpen hun individuele, potentiële, fysieke, mentale en spirituele groei te ontwikkelen en hen zo te helpen hun rechtmatige plaats in de samenleving te vinden.

Stichting UP4S

UP4S helpt Oegandese wees- en kansarme kinderen van 3 t/m 18 jaar door ze een warm thuis en een goede schoolopleiding te bieden. UP4S heeft een basisschool en een middelbare school in het dorpje Bukomansimbi, waar veel van de kinderen vandaan komen. Een belangrijk uitgangspunt is dat we de kinderen opgevoed worden tot jonge mensen die trots zijn op hun eigen land en hier ook goed weten te (over)leven.

Jouw goede doel?

Ben jij deel van een goed doel dat ook kansarme kinderen helpt of ken jij een goed doel waarmee we samen nog meer impact kunnen maken? Neem dan contact met ons op via info@nofam.org

Je kunt ons ook bellen en/of chatten via:

image/svg+xml