"Little Star" Charitable Fund

Dankzij onze projecten die in plattelandsgemeenschappen zijn uitgevoerd, is het leven ten goede veranderd. De gemeenschappen hebben grote successen geboekt op het gebied van landbouw, bijenteelt, onderwijs en productie.

De stichting realiseerde grote projecten, zoals de ontwikkeling van onkruidvrije landbouw in het dorp Hartagyugh, waarbij zowel traditionele als niet-traditionele korpsen werden verbouwd. We openden een fabriek voor de productie van jassen en vesten in het dorp Kurtan (Made in Kurtan), we besteden veel aandacht aan de ontwikkeling van de bijenteelt en de veeteelt, waardoor we bijenkorven oprichten en de dorpelingen trainen om door te gaan.

Voor wie

We helpen kinderen en jongeren die opgroeien in armoede in plattelandsgemeenschappen, zodat zij zich kunnen ontwikkelen en succesvol kunnen worden binnen hun gebied en zo de dorpen kunnen versterken.

Onze missie

Onze missie is om een ieder een ster te kunnen laten zijn in iemands leven. Samen gaan we zo met kleine stapjes naar een mooie toekomst.

Wat doen we

In het middelpunt van onze aandacht staat onderwijs, daarom besteden we veel aandacht aan de kinderen en jongeren die de toekomst zijn van plattelandsgemeenschappen, daarom organiseren we regelmatig trainingen om jonge mensen aan te moedigen om in kleine stappen grote successen te behalen in hun gebied om zo te blijven in hun dorpen. We implementeren educatieve programma's zoals educatieve en vermakelijke kampen voor kinderen en tieners.


Sponsor een kind in Armenië

Bekijk welke kinderen nog op zoek zijn naar een guardian

Davit
Armenia

"I am Davit and I am 10 years old. I love to study."

Milena
Armenia

"I am Milena and I am 12 years old. I love dancing and painting."

Grigor
Armenia

"I am Grigor and I am 14 years old. I love computers and I want to become a programmer."

Martin
Armenia

"I am Martin and I am 13 years old. I love mathematics and I want to become a financier. I love to study. I love to play football. I want to have a good job to keep my family well."

Tigran
Armenia

"I am Tigran and I am 10 years old. I love painting. I dream to become a lawyer."

Haykuhi
Armenia

"I am Haykuhi and I am 13 years old. I love to dance. I dream to become a sniper."

Malkhas
Armenia

"I am Malksas and I am 13 years old. I love animals and I love sports. I love sambo. I dream to become a sportsman."

Elina
Armenia

"I am Elina and I am 10 years old. I love painting and I love humanitarian sciences. I dream to become a painter."

Samvel
Armenia

"I am Samvel. I love mathematics very much."

image/svg+xml