"Little Star" Charitable Fund

Dankzij onze projecten die in plattelandsgemeenschappen zijn uitgevoerd, is het leven ten goede veranderd. De gemeenschappen hebben grote successen geboekt op het gebied van landbouw, bijenteelt, onderwijs en productie.

De stichting realiseerde grote projecten, zoals de ontwikkeling van onkruidvrije landbouw in het dorp Hartagyugh, waarbij zowel traditionele als niet-traditionele korpsen werden verbouwd. We openden een fabriek voor de productie van jassen en vesten in het dorp Kurtan (Made in Kurtan), we besteden veel aandacht aan de ontwikkeling van de bijenteelt en de veeteelt, waardoor we bijenkorven oprichten en de dorpelingen trainen om door te gaan.

.

Voor wie

We helpen kinderen en jongeren die opgroeien in armoede in plattelandsgemeenschappen, zodat zij zich kunnen ontwikkelen en succesvol kunnen worden binnen hun gebied en zo de dorpen kunnen versterken.

Onze missie

Onze missie is om een ieder een ster te kunnen laten zijn in iemands leven. Samen gaan we zo met kleine stapjes naar een mooie toekomst.

Wat doen we

In het middelpunt van onze aandacht staat onderwijs, daarom besteden we veel aandacht aan de kinderen en jongeren die de toekomst zijn van plattelandsgemeenschappen, daarom organiseren we regelmatig trainingen om jonge mensen aan te moedigen om in kleine stappen grote successen te behalen in hun gebied om zo te blijven in hun dorpen. We implementeren educatieve programma's zoals educatieve en vermakelijke kampen voor kinderen en tieners.


Sponsor een kind in Armenië

Bekijk voor welke kinderen we nog een sponsor zoeken

Mher
Armenia

"Hallo!! Mijn naam is Mher en ik ben 13 jaar oud. Ik zit in de 7e klas en mijn favoriete vakken zijn Literatuur, Biologie en Informatica. Ik wil programmeur worden."

Lilit
Armenia

"Hallo!! Mijn naam is Lilit en ik ben 10 jaar oud. Ik zit in de 4e klas en mijn favoriete vak is Engels. In mijn vrije tijd kijk ik graag naar films en tekenfilms. Ik wil leraar Engels worden."

Patvakan
Armenia

"Ik ben Patvakan en ik ben 10 jaar oud. Ik hou van voetballen. Ik droom ervan om bankdirecteur te worden. "

Arman
Armenia

"Hallo!! Mijn naam is Arman en ik ben 13 jaar oud. Ik zit in groep 7 en mijn favoriete vak is informatica. Ik hou ook van auto's en lees altijd boeken en kijk films over hen. Ik wil programmeur worden."

Aren
Armenia

"Hallo 👋 Mijn naam is Aren en ik ben 8 jaar oud. Ik zit in de 2e klas en mijn favoriete vakken zijn Armeense taal en schaken. In mijn vrije tijd speel ik graag in onze tuin. Ik droom ervan om dierenarts te worden. "

Khachik
Armenia

"Hallo!! Mijn naam is Khachik en ik ben 11 jaar oud. Ik zit in groep 6 en mijn favoriete vak is Wiskunde. Ik wil rechter worden."

Ashot
Armenia

"Hallo!! Mijn naam is Ashot en ik ben 12 jaar oud. Ik zit in de 7e klas en mijn favoriete vakken zijn Russisch en lichamelijke opvoeding. In mijn vrije tijd kijk ik graag naar films over technologie en breek ik in op onderdelen die niet werken in hun huis. Ik hou ook van muziek. Ik wil programmeur worden."

Menua
Armenia

"Hallo!! Mijn naam is Menua en ik ben 12 jaar oud. Ik zit in groep 6 en mijn favoriete vak is tekenen. In mijn vrije tijd geniet ik van houtbewerking. Ik wil voetballer worden."

Nare
Armenia

"Hallo van zonnige Vahagni! Mijn naam is Nare en ik ben 12 jaar oud! Ik zit in de 7e klas en mijn favoriete vakken zijn Armeense taal en scheikunde. Mijn passie is paiting en ik droom ervan om kunstenaar te worden."

Henrik
Armenia

"Hallo 👋 Mijn naam is Henrik en ik ben 10 jaar oud. Ik zit in de 4e klas en mijn favoriete vakken zijn Wiskunde en lichamelijke opvoeding. In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik wil onderzoeker worden."

Elen
Armenia

"Hallo!! Mijn naam is Elen en ik ben 8 jaar oud. Ik zit in de 2e klas en mijn favoriete vakken op school zijn wiskunde en Armeense taal. In mijn vrije tijd speel ik graag met kinderen in de tuin. Ik wil manicurist worden."

Mariam
Armenia

"Mariam is een 11-jarig energiek en ongeduldig meisje uit het dorp Vahagni. Ze zit in de 5e klas en de laatste tijd kwam ze erachter dat Engels haar nieuwe passie is. Vanaf nu wil ze lerares Engels worden op school. "

Narek
Armenia

"Hallo!! Mijn naam is Narek en ik ben 10 jaar oud. Ik zit in de 4e klas en mijn favoriete vak is Engels en wiskunde. In mijn vrije tijd kijk ik graag naar het werken met planten en dieren. Ik wil bioloog worden. "

Alisa
Armenia

"Ik ben Alisa en ik ben 13 jaar oud. Ik hou van talen en literatuur, ik hou erg van lezen. Ik droom ervan om leraar te worden om generaties op te voeden."

Monika
Armenia

"Hallo!! Mijn naam is Monika en ik ben 8 jaar oud. Ik zit in de 3e klas en mijn favoriete vakken zijn Engels en Russisch. Ik wil advocaat worden."

Gohar
Armenia

"Hallo!! Mijn naam is Gohar en ik ben 9 jaar oud. Ik zit in de 4e klas en mijn favoriete vakken zijn Engels en Russisch. Ik wil kunstenaar-schilder worden."

Ararat
Armenia

"Hallo, mijn naam is Ararat en ik woon in het dorp Vahagni. Ik ben in 9 jaar oud en studeer in de 3e klas. Ik hou van mijn school en mijn klasgenoten. Mijn favoriete vakken zijn Wiskunde, muziek en Engelse taal. Ik droom ervan om advocaat en ondertekenaar te worden. "

Alen
Armenia

"Hallo!! Mijn naam is Alen en ik ben 11 jaar oud. Ik zit in de 5e klas en mijn favoriete vak is Wiskunde. In mijn vrije tijd zing en speel ik graag Dhol. Mijn droom is om in Brazilië te zijn."

Araksya
Armenia

"Ik ben Araksya en ik ben 10 jaar oud. Ik hou van schilderen en lezen. Ik droom ervan om een fiets en schildersmaterialen te hebben. Ik wil advocaat worden."

Gohar
Armenia

"Hallo!! Mijn naam is Gohar en ik ben 10 jaar oud. Ik zit in de 4e klas en mijn favoriete vak is Engels en wiskunde. In mijn vrije tijd hou ik van tekenen en dansen. Ik wil leraar worden."

Susan
Armenia

"Hallo!! Mijn naam is Susan en ik ben 10 jaar oud. Ik zit in de 5e klas en mijn favoriete vak is Armeense taal. In mijn vrije tijd bak ik graag lekkere taarten. Ik wil kok (chef) worden."

Gayane
Armenia

"Ik ben Gayane en ik ben 10 jaar oud, ik ga naar de 5e klas op school. Ik hou van schilderen en dansen. Ik droom ervan om schilder te worden."

Ani
Armenia

"Hallo!! Mijn naam is Ani en ik ben 8 jaar oud. Ik zit in de 3e klas en mijn favoriete vak is Wiskunde, tekenen en Schaken. Ik wil schaakleraar worden."

Mark
Armenia

"Hallo!! Mijn naam is Mark en ik ben 7 jaar oud. Ik zit in de 2e klas en mijn favoriete vak is Wiskunde. Ik wil manager worden."

Katrin
Armenia

"Hallo!! Mijn naam is Katrin en ik ben 11 jaar oud. Ik zit in de 5e klas en mijn favoriete vakken zijn Armeense en Engelse talen. Ik wil dokter worden. "

Karina
Armenia

"Hallo!! Mijn naam is Karina en ik ben 7 jaar oud. Ik zit in de 1e klas en mijn favoriete vakken zijn Wiskunde en tekenen. In mijn vrije tijd dans ik graag. Ik wil kunstenaar-schilder worden."

Ella
Armenia

"Hallo 👋 Mijn naam is Ella en ik ben 13 jaar oud. Ik zit in de 7e klas en mijn favoriete vakken zijn Armeense taal, literatuur en scheikunde. In mijn vrije tijd lees ik graag boeken, vooral de Armeense schrijver Aksel Bakunts. Ik wil filoloog worden."

Narine
Armenia

"Hallo 👋 Mijn naam is Narine en ik ben 10 jaar oud. Ik zit in de 2e klas en mijn favoriete vakken zijn talen en schilderen 🖌️. Ik droom ervan om kunstschilder te worden. "

Surik
Armenia

"Hallo 👋 Mijn naam is Surik en ik ben 14 jaar oud. Ik zit in groep 9 en mijn favoriete vak is Literatuur. Ik hou ook van acteren en spelen in de tuin met mijn vrienden. Ik droom ervan om programmeur te worden. "

Natali
Armenia

"Ik ben Natali. Ik hou van schilderen en zingen. Ik droom ervan om danseres te worden."

Angelina
Armenia

"Hallo! Mijn naam is Angelina en ik ben 7 jaar oud. Ik zit in de 1e klas en mijn favoriete vakken zijn Armeense taal en wiskunde. In mijn vrije tijd ga ik naar de dansclub in ons dorp. Ik wil politieagent worden. "

Erik
Armenia

"Hallo!! Mijn naam is Erik en ik ben 12 jaar oud. Ik zit in de 7e klas en mijn favoriete vak is geschiedenis. In mijn vrije tijd kijk ik graag en natuurlijk voetbal ik graag. Ik wil sportman worden, voetballer."

Tigran
Armenia

"Hallo!! Mijn naam is Tigran en ik ben 12 jaar oud. Ik zit in groep 6 en mijn favoriete vakken zijn geschiedenis, wiskunde en aardrijkskunde. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te voetballen en in onze tuin te werken. Ik wil voetballer worden."

Elen
Armenia

"Hallo!! Mijn naam is Elen en ik ben 10 jaar oud. Ik zit in de 4e klas en mijn favoriete vakken zijn Armeense taal en milieu. Ik wil leraar Armeens worden."

Arpi
Armenia

"Ik ben Arpi en ik ben 9 jaar oud. Ik hou van dansen. Ik hou van de Engelse taal. Ik droom ervan om dokter te worden."

Mher
Armenia

"Hallo!! Mijn naam is Mher en ik ben 7 jaar oud. Ik zit in de 2e klas en mijn favoriete vakken zijn Armeense taal, wiskunde en lichamelijke opvoeding. Ik vind het ook leuk om met mijn vrienden in de tuin te spelen en te fietsen. Ik wil politieagent of leraar worden "

Ruslan
Armenia

"Ruslan is een 15-jarige slimme jongen uit Vahagni. In zijn vrije tijd houdt hij van houtbewerking. Vanaf nu wil hij agronoom worden om zijn land te blijven leven en bloeien."

Arman
Armenia

"Hallo!! Mijn naam is Arman en ik ben 9 jaar oud. Ik zit in de 4e klas en mijn favoriete vakken zijn wiskunde en schaken. In mijn vrije tijd hou ik van voetballen, schaken en fietsen. Ik wil politieagent worden."

Hayk
Armenia

"Hallo!! Mijn naam is Hayk en ik ben 7 jaar oud. Ik zit in de 2e klas en mijn favoriete vakken zijn Armeense taal, wiskunde en schilderen. Ik wil programmeurwetenschapper worden."

Surik
Armenia

"Ik ben Surik en ik ben 13 jaar oud. Ik hou van wiskunde, ik help mijn ouders graag in de landbouw. Ik wil dokter worden."

Milena
Armenia

"Hallo!! Mijn naam is Milena en ik ben 11 jaar oud. Ik zit in de 6e klas en mijn favoriete vakken zijn Armeense taal, wiskunde en aardrijkskunde. Ik wil politieman worden, rechercheur. "

Artur
Armenia

"Hallo!! Mijn naam is Artur en ik ben 15 jaar oud. Ik zit in de 9e klas en mijn favoriete vakken zijn literatuur, Armeense geschiedenis, Engels en biologie. Ik wil tandarts worden. "

Eva
Armenia

"Ik ben Eva en ik ben 11 jaar oud. Ik studeer graag talen en ik hou van schilderen. Ik droom ervan om leraar armeense taal te worden."

Narek
Armenia

"Hallo! Mijn naam is Narek en ik ben 10 jaar oud. Ik zit in de 5e klas en mijn favoriete vakken zijn wiskunde en schaken. Ik speel ook graag in de tuin met mijn vrienden. Ik droom ervan om wetenschapper te worden. "

Anjel
Armenia

"Hallo!! Mijn naam is Anjela en ik ben 11 jaar oud. Ik zit in groep 6 en mijn favoriete vakken op school zijn schilderen en muziek. In mijn vrije tijd dans ik graag en luister ik naar muziek. Ik wil cardioloog worden."

Roza
Armenia

"Hallo! Mijn naam is Roza en ik ben 8 jaar oud. Ik zit in de 2e klas en mijn favoriete vakken zijn Literatuur, Wiskunde en lichamelijke opvoeding. In mijn vrije tijd teken ik graag."

Anahit
Armenia

"Hallo! Mijn naam is Anahit en ik ben 11 jaar oud. Ik zit in groep 6 en mijn favoriete vakken zijn Talen. In mijn vrije tijd hou ik van tekenen en dansen. Ik droom ervan om danseres te worden. "

Gayane
Armenia

"Hallo!! Mijn naam is Gayane en ik ben 6 jaar oud. Ik zit in de 2e klas en mijn favoriete vakken zijn Wiskunde en schilderen. Ik wil kunstenaar-schilder worden. "

Ruben
Armenia

"Ruben is een jongen van 8 jaar uit het dorp Vahagni. Hij speelt graag met kinderen in de school. Hij zit in de 3e klas en is nog steeds op zoek naar zijn toekomstige beroep. Vanaf nu wil hij sportman worden."

Aram
Armenia

"Hallo!! Mijn naam is Aram en ik ben 8 jaar oud. Ik zit in de 2e klas en mijn favoriete vakken zijn Lichamelijke opvoeding en schaken. Ik wil slager worden. "

image/svg+xml