Stichting Nofam

In juli 2018 is Stichting Nofam opgericht door Erik Jager en Haroet Aragelian. Twee werelden komen bij elkaar. Hierbij komt de offline ervaring van Erik samen met de online ervaring van Haroet. Dit met als uiteindelijke droom om 2 miljoen kinderen te helpen.

Doel (artikel 2)

  • 1. De stichting heeft als doel: het bieden van hulp aan kansarme kinderen en hen te begeleiden naar jongvolwassenheid, en het verrichten van al wat hiermee verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn. Tot dit doel behoort niet het doen van uitkeringen aan de oprichter of aan hen die deel uitmaken van organen van de stichting.
  • 2. De stichting beoogt het algemeen nut.
  • 3. De stichting heeft geen winstoogmerk.

Beloning (artikel 3)

  • 3.5 Bestuurders kunnen een vergoeding krijgen van de kosten die zij redelijkerwijs hebben gemaakt in de uitoefening van hun functie.
    De bestuurders ontvangen geen beloning voor de bestuurswerkzaamheden.

Onze missie

Het leven verrijken door samen kansarme kinderen naar een hoopvolle toekomst te helpen

Dit doen we door

Krachten te bundelen

We werken samen met zelfstandige stichtingen over de hele wereld die al het verschil maken voor kinderen. Vanuit onze eigen kracht versterken we elkaar.

Samen op reis

Via de stichtingen koppelen we kinderen aan langdurige donateurs (guardians) die ze online op hun levensreis vergezellen. Samen bouwend aan een hoopvolle toekomst.

De inzet van guardians

Via de Nofam app houden we guardians periodiek op de hoogte van de impact van hun financiële bijdrage. Zo verrijken we het leven met elke impact update.

Nofam shop

Ongebruikte producten gunnen we daarnaast een tweede leven via de Nofam shop. Met daarbij een positieve impact voor verkoper, koper en kind.

De bestuursleden van Nofam

Erik Jager

Voorzitter

Haroet Aragelian

Penningmeester

Saša Radovanović

Secretaris
image/svg+xml