Youth Outreach Uganda

Stichting YOU is een Nederlandse stichting met ANBI status, in mei 2021 opgericht om een verschil te gaan maken in de levens van kinderen in nood in Oeganda. Stichting YOU heeft tot doel het bereiken en ondersteunen van kansarme kinderen en jongeren tot 21 jaar en het gezin dat daaromheen staat. Op dit moment doen wij dat in het Oegandese dorpje Lukumbi.


Begin 2022 is YOU van start gegaan in het Oegandese dorpje Lukumbi, met een visie voor ogen van een hoopvolle toekomst voor elk kind. Dit betekend dat we vanaf het begin actief betrokken wilden raken in de levens van de families uit het dorp. Om de families uit het dorp, hun leefomstandigheden en hun nood te leren kennen hebben we het familieondersteuningsprogramma gestart. Regelmatig delen we de verhalen hiervan op onze social media. Vanuit deze ontmoetingen met de families uit het dorp kwamen we erachter dat veel kinderen in Lukumbi niet de kans krijgen om naar school te gaan. Daar willen wij verandering in brengen en dat doen we samen met jou! Vandaar onze slogan: “With YOU, we make a difference”.

Voor wie

Iedere jongere is waardevol in Gods ogen. Hun gaven en talenten doen er toe. Stichting YOU wil jongeren in uitzichtloze situaties een veilige, gezonde en liefdevolle leefomgeving bieden waarin zij de kans krijgen om zich te ontwikkelen en ontplooien.

Onze missie

Wij willen dat elke jongere in Oeganda mag dromen van een mooie toekomst. Samen met God willen wij deze toekomstdroom werkelijkheid maken. YOU make a difference.

Wat doen we

Door het bieden van acute en duurzame hulp in diverse vormen willen wij dat elke jongere van betekenis kan zijn in de maatschappij.


Sponsor een kind uit Oeganda

Bekijk voor welke kinderen we nog een sponsor zoeken

Er zijn geen kinderen beschikbaar voor sponsoring.

image/svg+xml