04 Feb 2009
"Ik ben Alisa en ik ben 13 jaar oud. Ik hou van talen en literatuur, ik hou erg van lezen. Ik droom ervan om leraar te worden om generaties op te voeden."

- Alisa

Mijn verhaal

Mijn gezin bestaat uit 8 personen; mijn opa, mijn ouders, mijn tante, mijn twee broers en mijn zus. Ik woon in het dorp Tsaghkaber in de provincie Lori.

Waarom Alisa onze hulp nodig heeft

Het gezin leeft in een niet goede staat. De enige arbeider is vader die seizoensgebonden naar het buitenland gaat. De opa en tante hebben ernstige gezondheidsproblemen en krijgen continu medische zorg. Alisa's familie heeft jouw hulp nodig. Sponsor Alisa en help haar toekomst beter te maken.

Alisa wordt geholpen door impact partner Little Star Foundation

Little Star Charitable Fund is opgericht in 2018. Little Star ontwikkelt plattelandsgemeenschappen door de kracht van de gemeenschap te ontdekken en te activeren en door verschillende ontwikkelingskansen te creëren. Onze slogan is: Word een kleine ster in iemands leven. Zo gaan we met kleine stapjes naar een mooie toekomst. Dankzij onze projecten die in plattelandsgemeenschappen zijn uitgevoerd, is het leven ten goede veranderd. De gemeenschappen hebben grote successen geboekt op het gebied van landbouw, bijenteelt, onderwijs en productie. De stichting realiseerde grote projecten, zoals de ontwikkeling van onkruidvrije landbouw in het dorp Hartagyugh, waarbij zowel traditionele als niet-traditionele korpsen werden verbouwd. We openden een fabriek voor de productie van jassen en vesten in het dorp Kurtan (Made in Kurtan), we besteden veel aandacht aan de ontwikkeling van de bijenteelt en de veeteelt, waardoor we bijenkorven oprichten en de dorpelingen trainen om door te gaan.

Sponsor Alisa

Als sponsor help je Alisa en andere kinderen binnen het programma van Little Star Foundation. Dankzij jouw bijdrage en die van de andere sponsoren worden de kinderen geholpen met juist voeding, bijles, sport en persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor geef je ze een kans op een hoopvolle toekomst.
Sponsor Alisa