Onze partners

Het verschil maken doen we niet alleen. Daar hebben we een ieder hard voor nodig, zodat alle kinderen diezelfde kans krijgen op die hoopvolle toekomst. We zijn dankbaar om met partners samen te mogen werken die vanuit hun eigen kennis, passie en expertise bijdragen aan die toekomst. Samen staan we sterk!

Investeren voor een toekomst

Vanuit Jager Financieel Advies vindt er een grote investering plaats in tijd, kennis en financiële middelen om kansarme kinderen te helpen naar die belangrijke hoopvolle toekomst.

Woodstep ontwikkelt (mee)

Woodstep heeft de afgelopen jaren een grote bijdrage geleverd door tijd en kennis van haar ontwikkelaars beschikbaar te stellen. Dit resulteerde in grote sprongen met de Nofam shop en website.

Let's grow (digital) impact!

Als Growth Agency helpt de Webiteers ons middels de inzet van digitale marketing oplossingen en de inrichting van Google Ad Grants (SEO/SEA). Daarbij sponsoren ze zelf 3 kinderen en helpen online en offline mee om kinderen die hoopvolle toekomst te bezorgen.

Ontwikkeling voor de toekomst

Als zelfstandige helpt Fleur ons vanuit haar organisatie Oldenco mee op het gebied van app en backend development. Ze is een inspirerend voorbeeld als techie (én Nofam guardian) met een hart voor de maatschappij.

Design met impact!

Vanuit Epicz draagt Marcel Guis bij met zijn ontwerptalenten. Zijn kennis en passie zorgt er voor dat de site en onze folders de online visuele impact maken die benodigd is om offline de impact voor kinderen te maken.

Mobiele app kickstart

4 ontwikkelaars van de Saxion Hogeschool hebben de Nofam app eind 2020 een kickstart gegeven en een basis neergelegd op basis waarvan de verdere ontwikkeling is opgepakt. Een app door jongeren, voor jongeren.

Bouwen aan een toekomst

Vanuit Jan Aolbert is een grote donatie gedaan van overtallige winkelvoorraad. Door de verkoop van deze producten via de Nofam shop bouwt Jan Aolbert letterlijk en figuurlijk mee aan een hoopvolle toekomst.

Phones for a future

Just Phones Sales draagt kansarme kinderen een warm hart toe en zet zich in door een deel van haar verkoopopbrengst te doneren om ze te helpen naar een hoopvolle toekomst.

Impactvolle ideeën tot leven

Via Hollie’s Hub for Good van Digital Ocean worden wij gesteund met budget voor de infrastructuur waarop onze Nofam servers draaien. Dit onder het moto van "Bringing impactful ideas to life".

Studenten voor de toekomst

Vanuit BuROC zijn 8 studenten betrokken vanuit verschillende disciplines op basis waarvan vernieuwde ontwerpen, animaties en videos zijn ontwikkeld. Zo dragen jongeren bij aan de toekomst van andere jongeren.

Help je mee?

Om kinderen een hoopvolle toekomst te bezorgen gaan we ook graag met jou de samenwerking aan. Laat ons weten op welke wijze jij een bijdrage wilt leveren.

image/svg+xml