12 Nov 2019
"Levi voetbalt graag met de andere kinderen "

- Levi

Mijn verhaal

Levi is de zoon van Elizabeth, een tienermoeder die met haar zoon in Esther huis woont. Levi werd thuis geboren en haar moeder wilde terug naar school, maar had niemand om voor haar zoon te zorgen. Ze woont nu bij Esther thuis waar ze naar school gaat en Levi dagelijks verzorgd wordt.

Waarom Levi onze hulp nodig heeft

Levi heeft hulp nodig zodat aan zijn dagelijkse behoeften aan voedsel, onderdak, kleding en medische zorg kan worden voldaan.

Levi wordt geholpen door impact partner Esther Home

Project Held helpt Esther Home door middel van kindsponsoring en kleine projecten zoals solar en de boerderij zodat ze zelf het een en ander kunnen verbouwen. Dankzij het Esther Home kunnen de kinderen zich in rust voorbereiden op de bevalling en worden ze geholpen bij het verzorgen van hun baby. Het project in Kenia waar uw sponsorkind deel van uit maakt heet Esther Home. Het project wordt gerund door Youth Apart, een bediening die opgezet is door Daniel en Marlies Hoogteijling. In het Esther Home vangen ze jonge tienermoeders op met hun kinderen. De missie van dit huis is om met Gods liefde een gezonde leefomgeving te creëren en de nodige hulp aan te bieden, zoals bijvoorbeeld counseling. Op deze manier willen ze de kwetsbare levens van deze tienermoeders en hun kinderen veranderen, zodat ze een positieve invloed in hun omgeving kunnen hebben. Uw ondersteuning voorziet uw sponsorkind van voedsel, school en lesmaterialen, huisvesting en medische zorg, zodat hij een geweldig toekomstperspectief heeft waarin hij zijn droom kan gaan verwezenlijken. Hoe ziet een dag eruit: De kinderen gaan van maandag tot en met vrijdag naar school. Ze staan om 6 uur op. De oudere kinderen helpen met het ontbijt en helpen ook de jongere kinderen om zich klaar te maken voor school. De kinderen lunchen op school en gaan om half 5 weer naar huis, waar ze helpen met verschillende klusjes, zoals het helpen met koken of de afwas. Om 19 uur wordt er gezamenlijk gegeten, waarna de kinderen hun huiswerk doen. Om 21 uur wordt er gezamenlijk gebeden en gaan ze weer naar bed. Op zaterdag staan ze om half 8 op. Na het ontbijt helpen de oudere kinderen met verschillende klusjes zoals de was en schoonmaak. In de middag wordt er huiswerk gemaakt en spelletjes gespeeld. Op zondag staan ze ook om half 8 op. Na het ontbijt maakt iedereen zich klaar om vervolgens om 9 uur naar de kerk te gaan. Alle kinderen doen mee met zondagschool activiteiten. Om 12 uur is de kerk afgelopen en is er weer tijd voor de kinderen om te spelen en zich op de komende week voor te bereiden.

Sponsor Levi

Als sponsor help je Levi en andere kinderen binnen het programma van Esther Home. Dankzij jouw bijdrage en die van de andere sponsoren worden de kinderen geholpen met juist voeding, bijles, sport en persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor geef je ze een kans op een hoopvolle toekomst.
Sponsor Levi