.

Nofam Guardian App Live in de App & Play Store

Deze week weer een mooie stap richting het helpen van 25.000 kansarme kinderen naar een hoopvolle toekomst eind 2023🌈

We zijn er trots op om te kunnen laten weten dat de Nofam Guardian app vanaf heden beschikbaar is in de Apple App Store en Google Play Store!🥳

In april zijn we de uitrol van de app gestart binnen een besloten pilot omgeving en de ontvangen feedback daaruit heeft geresulteerd in de versie die sinds deze week live in de stores staat. Daarbij zijn er via de app ondertussen 24 kinderen gekoppeld aan een of meerdere guardians. Samen zijn ze zodoende op reis en worden er via de app (foto/video) updates uitgewisseld.

Dit houdt niet in dat we nu achterover kunnen hangen en kunnen luieren. Nee, de backlog is gevuld en we zijn druk bezig met de vereenvoudiging van het guardian onboarding proces. Dit zodat gebruikers straks ook vanaf de site het matchingsproces kunnen starten.

Wat een Nofam guardian sponsorship betekent?

Als sponsor word je middels de app als Nofam guardian gekoppeld aan een kansarm kind. Dit kind wordt ondersteunt door een stichting die lokaal, ergens op de wereld, hulp biedt.

Met 1 euro per dag - 31 euro per maand - help je een kansarm kind naar een hoopvolle toekomst. Je kunt dit samen met 3 andere guardians doen, waarbij een van jullie als hoofddonateur optreedt.

Het bedrag dat gedoneerd wordt door jou als sponsor wordt 1-op-1 doorgezet naar onze partnerstichtingen die het ontvangen donatiebedrag gebruiken om o.a. jouw gesponsorde kind te helpen op het gebied van scholing, voeding en opvang in een veilige leefomgeving. Daar het kind alleen binnen een programma geholpen kan worden kan dit bedrag niet rechtstreeks bij het kind terechtkomen.

Na een match met een sponsorkind zullen we je via jouw e-mailadres contacteren om de maandelijkse donaties te regelen. (Er wordt momenteel gewerkt aan de versie van de app/site waar dit direct kan)

Via de app ontvang je van jouw gesponsorde kind, via de verantwoordelijke stichting, periodiek updates (foto’s en video’s). Je kunt ook zelf foto’s en video’s delen met jouw kind. Zo bouwen jullie een gezamenlijke tijdlijn op met daarin jouw bijdrage aan het leven van het kind.

Wil je zelf als guardian op reis met jouw sponsorkind?

Heb je een iPhone klik dan hier en heb je een Android toestel, klik dan hier.

image/svg+xml