.

Eerste Nofam medewerker in dienst

Er start een nieuw hoofdstuk voor Nofam. Erik en Haroet bemerken dat het lastig is om Nofam de aandacht te geven die ze willen. Dit door de activiteiten voor hun eigen ondernemingen. De droom blijft wel staan en beiden willen ze graag verder.

Ondertussen is Saša Radovanović sinds 1 oktober 2020 ook op een nieuwe reis. Hij heeft ervoor gekozen om zijn hart te volgen en zich voor de volle 100% in te gaan zetten om kinderen die kampen met uitdagingen door o.a. armoede naar een kansrijke toekomst te helpen.

In juli 2020 hoorde Saša van Erik, die elkaar al meer dan 18 jaar kennen, over de nieuwe stap van Erik en de Nofam droom. Dit leidt ertoe dat er gesprekken plaatsvinden tussen Erik, Haroet en Saša over een potentiele samenwerking.

2 november 2020 is het zover en treedt Saša, als eerste medewerker, in dienst van Nofam. Vanuit zijn kennis en expertise op het gebied van de ontwikkeling van mobiele en web-applicaties neemt hij nu de ontwikkeling van de Nofam shop en de Nofam app voor zijn rekening.

image/svg+xml