Van Gichon naar Nofam

.

House of Peace

Vanuit Stichting Gichon hebben we ons tussen 2003 en 2019 ingezet door te fietsen en lopen van Wit-Rusland naar Nederland en door met paard en koets de Napoleon route te volgen. Hierdoor hebben we het voor elkaar gekregen om het House of Peace (HOP) neer te zetten die kansarme kinderen in Kobrin die nodige kans geeft op een hoopvolle toekomst.

Vanaf 2 november 2019 worden de lokale activiteiten nu verder opgepakt door de vrijwilligers van het HOP team in Kobrin.


Gichon legt de basis voor Nofam

Door de gezamenlijke reis die Erik met Zjenja maakte werd zijn leven verrijkt. Elke stap die Zjenja dichterbij een goede toekomst bracht, zorgde bij Erik voor geluk en blijdschap. De missie van Erik om meer kinderen te helpen en droom om andere mensen dezelfde ervaring te bieden stond aan de basis van Stichting Nofam. Een hoopvolle toekomst én een verrijkt leven.
In 2018 richt Erik samen met Haroet Aragelian Stichting Nofam op. Er wordt dan groot gedroomd, namelijk om wereldwijd 2 miljoen kansarme kinderen te kunnen helpen. Om dit te kunnen realiseren werken we samen stichtingen over de gehele wereld. Dit zijn stichtingen die allen kansarme kinderen helpen, met voeding, onderwijs, sport en kleding.

Ondersteuning goede doelen met de Nofam app

Vanuit hetgeen dat we geleerd hebben binnen Gichon willen we nu andere goede doelen om meer kinderen te kunnen helpen.

Uit onze ervaring bij Gichon is gebleken dat het contact tussen sponsorkind en sponsor een grote waarde heeft voor zowel het kind, de sponsor als het betrokken goede doel.

Hiervoor hebben wij vanuit Nofam een mobiele app en een web platform ontwikkeld, waarmee we de goede doelen helpen om de relatie tussen sponsor en sponsorkind duurzaam te kunnen onderhouden. Het stelt de sponsor in staat om haar/zijn sponsorkind(eren) te volgen in hun ontwikkeling gedurende de sponsorperiode.

Samenwerken voor impact

De belangrijkste reden dat we de kinderen in Wit-Rusland hebben kunnen helpen is de hulp van alle mensen die meegeholpen hebben. Of het nu was met het hardrennen, fietsen, het bevoorraden van de vrachtwagens met hulpgoederen of door jouw ondersteuning als klant van Jager Financieel Advies. Hier zijn we ook ontzettend dankbaar voor.

Bekijk hieronder op welke wijze je kunt helpen om kansarme kinderen een hoopvolle toekomst te bezorgen.

.

Blijf op de hoogte met de Nofam nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Nofam en zie hoe we samen met jou het verschil maken, dan kun je je registreren voor onze nieuwsbrief die elk kwartaal verstuurd wordt.

.

Help direct, sponsor een kind

Je kunt ook jouw (online) reis starten als Nofam guardian. Hierbij sponsor je als guardian een kind van een van onze impact partners. Daarbij ontvang je via de Nofam app periodiek foto en/of video updates van jouw sponsorkind.

.
.

Steun kinderen vanuit jouw bedrijf

Als bedrijf kan je ook helpen! Dit kan door een groep van kinderen te sponsoren, door je kennis en expertise beschikbaar te stellen en/of door jouw netwerk aan te spreken.

We horen graag of en op welke manier we samen met jou het verschil mogen maken!

image/svg+xml