04 May 2010
"Later wil Vishnu graag leraar worden."

- Vishnu

Mijn verhaal

Vishnu heeft zijn beide ouders verloren tijdens een auto ongeluk. Vishnu heeft een zusje en niemand kon voor ze zorgen omdat de familie geen onderwijs hebben gehad en een beetje geld verdienen door ratten te vangen op het veld. Het geld is niet genoeg om ook voor de kinderen te zorgen en daarom bedelde ze op straat voor eten. De kinderen zijn opgenomen in het tehuis en dankzij sponsoring kunnen zij naar school en bouwen aan hun toekomst.

Waarom Vishnu onze hulp nodig heeft

Dankzij sponsoring kan Vishnu naar school en bouwen aan een hoopvolle toekomst.

Vishnu wordt geholpen door impact partner Save the Unsaved Chirala

Hoe ziet een dag eruit: Vroeg in de ochtend staan de kinderen op en beginnen ze de dag met gebed. Vervolgens gaan ze tot 12 uur naar school. Om twaalf uur hebben ze een uur lunchpauze. De school begint weer om 1 uur en eindigt om vier uur. Aan het einde van de middag hebben ze tijd om te spelen. Daarna komen ze allemaal bijeen om samen te bidden, waarna ze gezamenlijk gaan eten. Van acht tot negen uur is er dan weer tijd voor huiswerk. En dan is dat dag alweer voorbij en gaan ze naar bed. Projectinformatie: Het project in India waar uw sponsorkind deel van uitmaakt bevindt zich in Chirala. Het is een kindertehuis waar momenteel ongeveer 20 kinderen wonen. Ons contact persoon in India, Abraham Kuchipudi die zelf een kindertehuis in 2000 heeft opgericht overziet ook dit project. Hij is de oprichter van Save the Unsaved Ministries; een bediening die gericht is op het bereiken van de verlorenen in India. In 2000 begon hij voor het eerst kinderen onder zijn hoede te nemen. Eerst waren het er vier, maar al snel groeide dat aantal. Het doel is om de kinderen een veilig thuis te geven, waar zij genezing en herstel ontvangen en zo kunnen opbloeien tot sterke, zelfstandige individuen die geworteld zijn in de liefde van Jezus. Het project in Chirala vangt met name kinderen op die hun ouders hebben verloren tijdens de tsunami in 2004. Uw ondersteuning voorziet uw sponsorkind van dagelijks voedsel, onderwijs en leesmateriaal, huisvesting en medische zorg, zodat de kinderen een geweldig toekomstperspectief hebben en ze hun droom kunnen gaan verwezenlijken.

Sponsor Vishnu

Als sponsor help je Vishnu en andere kinderen binnen het programma van Save the Unsaved Chirala . Dankzij jouw bijdrage en die van de andere sponsoren worden de kinderen geholpen met juist voeding, bijles, sport en persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor geef je ze een kans op een hoopvolle toekomst.
Sponsor Vishnu