03 Jun 2005
"Ik speel graag voetbal. Ik wil later piloot worden om meer jongeren in ons dorp te inspireren."

- Victor

Mijn verhaal

Mijn naam is Victor en ben 17 jaar oud. Ik kom uit een gezin van 5 kinderen, 4 jongens en 1 meisje. Ik kom uit een eenoudergezin. Mijn moeder is ongeschoold en ze verkoopt lokaal brouwsel om eten voor ons te krijgen. Sinds de uitbraak van Covid-19 ging het bedrijf plat. We stopten met school en het leven werd moeilijker. Een barmhartige Samaritaan gaf mijn broers en zussen en mijn moeder een kleine kamer om in te verblijven. De kerkzaal is 's nachts mijn slaapkamer nadat een plaatselijke dominee in de buurt van ons huis me aanbood om daar te slapen. Ik hou erg van Blessed generation omdat ik genoeg tijd heb om te studeren en ze zorgen voor al mijn schoolspullen en eten. Ik wil hard werken zodat ik grond kan kopen en een huis kan bouwen voor ons gezin.

Waarom Victor onze hulp nodig heeft

Victor heeft onze hulp nodig omdat hij afhankelijk is geweest van weldoeners om hem in alle basisbehoeften te voorzien. In het weekend gaat hij losse baantjes doen om eten te halen voor hun gezin. Het krijgen van 1 maaltijd is moeilijk voor het gezin. Gezegende Generatie werd geïnformeerd en deed beoordeling en Victor werd ingeschreven op onze basisschool in klas 8. Hij is de beste van hun klas. Zeer discipline en hardwerkende student. Hier op school voorzien we in zijn volledige schoolonderwijsbehoeften en voorzagen we hem van ontbijt, lunch en avondmaal. Na elke 2 weken bewezen we voedsel aan zijn familie en voorzien we in zijn medische behoeften.

Victor wordt geholpen door impact partner Blessed Generation

Blessed Generation is een in Kenia gevestigde Non Governmental Organization (NGO) die geregistreerd staat als Charitable Children’s Institution. Vanuit Kenia geeft zij kinderen in nood een kans op een goede toekomst. Onderwijs speelt een belangrijke rol in onze hulp. Het is de sleutel naar de toekomst. Blessed Generation biedt kinderen basis- en vervolgonderwijs en ondersteunt waar mogelijk het volgen van een beroeps- of universitaire opleiding. We kiezen er heel bewust voor na de lagere school niet te stoppen met ondersteuning. Vervolgonderwijs en gedegen sociaal emotionele begeleiding door onze gekwalificeerde social workers vergroot de mogelijkheden van een kwetsbaar kind aanzienlijk en vermindert risico's als criminaliteit, radicalisering en tienerzwangerschappen.

Sponsor Victor

Als sponsor help je Victor en andere kinderen binnen het programma van Blessed Generation. Dankzij jouw bijdrage en die van de andere sponsoren worden de kinderen geholpen met juist voeding, bijles, sport en persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor geef je ze een kans op een hoopvolle toekomst.
Sponsor Victor