31 Dec 2010
"Vanitha gaat graag naar school en speelt een bal- of cirkelspel met de andere kinderen."

- Vanitha

Mijn verhaal

De naam Vanitha is aan haar gegeven, haar naam en ouders zijn onbekend. Vanitha smeekte op straat en waar feestjes werden gehouden, at ze de resten van de bananenbladeren op. Een broer werd geraakt toen hij dat zag en nam het meisje mee naar het kindertehuis. Vanitha gaat nu naar school en dankzij sponsoring kan ze haar nog jonge leven opbouwen. Haar leeftijd is gegokt omdat de geboortedag niet bekend is.

Waarom Vanitha onze hulp nodig heeft

Dankzij sponsoring kan Vanitha naar school en bouwen aan een hoopvolle toekomst.

Vanitha wordt geholpen door impact partner Fisherman Home

Hoe ziet een dag eruit: De ochtend wordt gestart met een ontbijt dat bestaat uit rijst een eitje en melk. Vervolgens gaan de kinderen naar school. De allerkleinsten gaan naar de kinderopvang. Tussen de middag krijgen de kinderen een lunch. Na school maken de kinderen eerst hun huiswerk, daarna spelen ze spelletjes met elkaar. Als avondeten krijgen de kinderen een Indiase curry maaltijd. Dagelijks is er tijd voor gebed en Bijbelstudie. Projectinformatie: Het project in India waar uw sponsorkind deel van uitmaakt is onderdeel van Mercy Orphanages en het kantoor is gevestigd in Bhimavaram. Het project is opgezet in 2003 door Evangelist R,. R. is evangelist in India met een enorme passie voor de kansarmen in zijn samenleving. Toen hij op een avond door de stad liep en heel veel kinderen op straat zag zwerven, vechtend om te overleven, besloot hij een project op te zetten om deze kinderen op te vangen. In het project zitten op dit moment honderden kinderen. Er is een groot stuk land gekocht waarop een groot kindertehuis is gebouwd waar alle kinderen kunnen verblijven. Op dit moment verblijven de meeste kinderen in vijf verschillende kindertehuizen verdeeld over drie districten in India. Het doel is om de kinderen een veilig thuis te geven, waar zij kunnen genezen, herstellen en kunnen opbloeien tot sterke, zelfstandige individuen die geworteld zijn in de liefde van Jezus. Sommige kinderen, met name de straatkinderen wonen in shelters, verdeeld over 7 verschillende dorpen. Ook ondersteunt Project Held kinderen die half wees zijn en wonen bij hun opa of oma. Zij hebben niet de middelen om voor deze kinderen te zorgen. Uw ondersteuning voorziet uw sponsorkind van voedsel, school en lesmaterialen, huisvesting en medische zorg, zodat de kinderen een geweldig toekomstperspectief hebben en ze hun droom kunnen gaan verwezenlijken.

Sponsor Vanitha

Als sponsor help je Vanitha en andere kinderen binnen het programma van Fisherman Home . Dankzij jouw bijdrage en die van de andere sponsoren worden de kinderen geholpen met juist voeding, bijles, sport en persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor geef je ze een kans op een hoopvolle toekomst.
Sponsor Vanitha