20 Oct 2002
"Srataswani gaat graag naar school en speelt graag sport en spel met leeftijdsgenootjes."

- Srataswani

Mijn verhaal

De ouders van Srataswani leven nog, maar tijdens de christenvervolging in Orissa zijn ze alles kwijtgeraakt. Haar ouders zijn nu dakloos en kunnen niet meer voor haar zorgen. Daarom is zij in het kindertehuis van Sahara Ministries terechtgekomen, samen met haar broers en zussen.

Waarom Srataswani onze hulp nodig heeft

Dankzij sponsoring kan Srataswani naar school en bouwen aan een hoopvolle toekomst.

Srataswani wordt geholpen door impact partner YWAM Orissa

Hoe ziet een dag eruit: De kinderen beginnen de dag in het kindertehuis met een korte tijd van aanbidding. Daarna gaan ze ontbijten en gaan ze naar school. Na schooltijd is er tijd om te spelen en vervolgens krijgen ze een warme maaltijd. 's Avonds wordt er nog met z'n allen gebeden, waarna de kinderen naar bed gaan. Projectinformatie: Sideras Children Home is gevestigd in de stad Indore in de staat Madhyua Pradesh. Dit huis is onderdeel van Youth with a Mission Indore. Ramchand Saranu is de contactpersoon voor dit project. Samen met zijn vrouw en zijn staff zorgen ze voor de kinderen. De kinderen uit dit kindertehuis zijn gevlucht uit de staat Orissa. Hier worden de christenen al jaren vervolgd. Ouders zijn vermoord of hebben alles verloren zoals werk en huis. Via de organisatie van Ramchand zijn de kinderen in goed overleg in het Sideras Children Home gekomen, Hier krijgen ze nazorg, onderwijs, voedsel en onderdak. Ramchand Saranu heeft naast dit kindertehuis nog een ander kindertehuis en zorgt hij voor weduwen en mensen die lijden aan de ziekte lepra. daarnaast trainen ze jongeren op een Bijbelschool. YMAM Indore bestaat sinds 1999. In datzelfde jaar ontstond er de eerste trainingsschool, Ze begonnen met 18 studenten en dit is nu uitgegroeid tot honderden studenten die veelal hun eigen bediening zijn gestart. Uw ondersteuning voorziet u sponsorkind van dagelijks voedsel, onderwijs en lesmateriaal, huisvesting en medische zorg, zodat de kinderen een geweldig toekomstperspectief hebben en ze hun droom kunnen gaan verwezenlijken.

Sponsor Srataswani

Als sponsor help je Srataswani en andere kinderen binnen het programma van YWAM Orissa. Dankzij jouw bijdrage en die van de andere sponsoren worden de kinderen geholpen met juist voeding, bijles, sport en persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor geef je ze een kans op een hoopvolle toekomst.
Sponsor Srataswani