09 Sep 2011
"Ik ben Satenik. Ik droom ervan om vertaler te worden."

- Satenik

Mijn verhaal

Ik woon in een gezin van 6; mijn oma, mijn ouders, mijn zus, mijn broer en ik. Mijn vader is soms bij ons weg voor zijn werk.

Waarom Satenik onze hulp nodig heeft

In het gezin werkt alleen vader, maar zijn werk is niet stabiel. Satenik heeft scheelzien. De familie van Satenik heeft uw hulp nodig. Sponsor Satenik om een beter leven en een goed opgeleide toekomst voor haar te creƫren.

Satenik wordt geholpen door impact partner Little Star Foundation

Little Star Charitable Fund is opgericht in 2018. Little Star ontwikkelt plattelandsgemeenschappen door de kracht van de gemeenschap te ontdekken en te activeren en door verschillende ontwikkelingskansen te creƫren. Onze slogan is: Word een kleine ster in iemands leven. Zo gaan we met kleine stapjes naar een mooie toekomst. Dankzij onze projecten die in plattelandsgemeenschappen zijn uitgevoerd, is het leven ten goede veranderd. De gemeenschappen hebben grote successen geboekt op het gebied van landbouw, bijenteelt, onderwijs en productie. De stichting realiseerde grote projecten, zoals de ontwikkeling van onkruidvrije landbouw in het dorp Hartagyugh, waarbij zowel traditionele als niet-traditionele korpsen werden verbouwd. We openden een fabriek voor de productie van jassen en vesten in het dorp Kurtan (Made in Kurtan), we besteden veel aandacht aan de ontwikkeling van de bijenteelt en de veeteelt, waardoor we bijenkorven oprichten en de dorpelingen trainen om door te gaan.

Sponsor Satenik

Als sponsor help je Satenik en andere kinderen binnen het programma van Little Star Foundation. Dankzij jouw bijdrage en die van de andere sponsoren worden de kinderen geholpen met juist voeding, bijles, sport en persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor geef je ze een kans op een hoopvolle toekomst.
Sponsor Satenik