05 Feb 2017
"Hallo! Mijn naam is Roza en ik ben 8 jaar oud. Ik zit in de 2e klas en mijn favoriete vakken zijn Literatuur, Wiskunde en lichamelijke opvoeding. In mijn vrije tijd teken ik graag."

- Roza

Mijn verhaal

Familie bestaat uit 3 vrouwen, moeder en 2 dochters. Rosa heeft een oudste dochter van 16 en is ook een actief meisje. Als weduwe zet moeder al haar inspanningen in voor de opvoeding van haar kinderen.

Waarom Roza onze hulp nodig heeft

De vader van de familie is enige tijd geleden overleden. De reden was leverkanker. Familie bleef echter sterk, dankzij moeder, die vastbesloten is om het best mogelijke onderwijs voor haar kinderen te geven. Little Star liefdadigheidsfonds zal een educatief centrum starten in het dorp Vahagni, waar we van plan zijn het niveau van het onderwijs te verhogen door wiskunde, Engels, handmatige productielessen te geven en computervaardigheden te leren. Roza verdient het om betrokken te zijn bij het programma om haar mooie dromen te realiseren.

Roza wordt geholpen door impact partner Little Star Foundation

Little Star Charitable Fund is opgericht in 2018. Little Star ontwikkelt plattelandsgemeenschappen door de kracht van de gemeenschap te ontdekken en te activeren en door verschillende ontwikkelingskansen te creëren. Onze slogan is: Word een kleine ster in iemands leven. Zo gaan we met kleine stapjes naar een mooie toekomst. Dankzij onze projecten die in plattelandsgemeenschappen zijn uitgevoerd, is het leven ten goede veranderd. De gemeenschappen hebben grote successen geboekt op het gebied van landbouw, bijenteelt, onderwijs en productie. De stichting realiseerde grote projecten, zoals de ontwikkeling van onkruidvrije landbouw in het dorp Hartagyugh, waarbij zowel traditionele als niet-traditionele korpsen werden verbouwd. We openden een fabriek voor de productie van jassen en vesten in het dorp Kurtan (Made in Kurtan), we besteden veel aandacht aan de ontwikkeling van de bijenteelt en de veeteelt, waardoor we bijenkorven oprichten en de dorpelingen trainen om door te gaan.

Sponsor Roza

Als sponsor help je Roza en andere kinderen binnen het programma van Little Star Foundation. Dankzij jouw bijdrage en die van de andere sponsoren worden de kinderen geholpen met juist voeding, bijles, sport en persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor geef je ze een kans op een hoopvolle toekomst.
Sponsor Roza