30 Jun 2012
"Ik speel graag knikkerspel met mijn vrienden. Als ik groot ben, wil ik chauffeur worden, net als mijn grootvader die ooit chauffeur was."

- Peter

Mijn verhaal

Mijn naam is Peter ik ben 10 jaar oud. Ik logeer bij mijn oma en opa die me niet naar school kunnen brengen. Mijn moeder is meestal niet thuis,ze komt meestal af en toe. Ik help mijn grootouders bij het zoeken naar brandhout en water. Ik zit in groep drie. Ik vind mijn nieuwe school erg leuk. Alle kinderen spreken Engels en ik leer ook hoe ik in het Engels moet spreken en schrijven.

Waarom Peter onze hulp nodig heeft

Peter heeft hulp nodig omdat zijn moeder een dronkaard is die alcohol verkoopt in kleine alcoholholen en nooit meer terug naar huis gaat. Meestal is Peters moeder te zien bij begrafenissen en andere functies die alcohol verkopen. Blessed Generation schreef Peter dit jaar in op de Blessed Generation Primary School en zal zorgen voor al zijn onderwijsbehoeften, zoals boeken en schooluniformen. We zullen hem ook na elke twee weken eten geven.

Peter wordt geholpen door impact partner Blessed Generation

Blessed Generation is een in Kenia gevestigde Non Governmental Organization (NGO) die geregistreerd staat als Charitable Children’s Institution. Vanuit Kenia geeft zij kinderen in nood een kans op een goede toekomst. Onderwijs speelt een belangrijke rol in onze hulp. Het is de sleutel naar de toekomst. Blessed Generation biedt kinderen basis- en vervolgonderwijs en ondersteunt waar mogelijk het volgen van een beroeps- of universitaire opleiding. We kiezen er heel bewust voor na de lagere school niet te stoppen met ondersteuning. Vervolgonderwijs en gedegen sociaal emotionele begeleiding door onze gekwalificeerde social workers vergroot de mogelijkheden van een kwetsbaar kind aanzienlijk en vermindert risico's als criminaliteit, radicalisering en tienerzwangerschappen.

Sponsor Peter

Als sponsor help je Peter en andere kinderen binnen het programma van Blessed Generation. Dankzij jouw bijdrage en die van de andere sponsoren worden de kinderen geholpen met juist voeding, bijles, sport en persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor geef je ze een kans op een hoopvolle toekomst.
Sponsor Peter