31 Jul 2010
"Nathan houdt van leren en zingen. Ook speelt hij graag met de andere kinderen van het tehuis."

- Nathan Lwan

Mijn verhaal

Nathan heeft een tweelingbroer Jonathan. Hun ouders zijn gescheiden en werken op de opiumvelden in Thailand, wat illegaal is. De ouders lieten de jongens achter en ze leefden allebei op straat. Pastoor Philip heeft hen bij zijn kinderen thuis genomen, zodat ze nu naar school kunnen gaan en aan hun toekomst kunnen bouwen.

Waarom Nathan Lwan onze hulp nodig heeft

Dankzij sponsoring kan Nathan naar school en bouwen aan een hoopvolle toekomst.

Nathan Lwan wordt geholpen door impact partner Win Myanmar Mission

Hoe ziet de dag eruit: Om half vijf staan de kinderen op en vanaf zes uur 's ochtends komen de kinderen samen voor een ochtendgebed. Na het gebed bereiden de kinderen zich een uur voor op de schooldag en gaan daarna samen ontbijten. Om half drie komen de kinderen uit school en dan maken ze hun huiswerk. Voor het eten krijgen ze eerst de kans om te spelen. Het diner wordt afgesloten met een gebedstijd. Daarna is er nog ruimte om huiswerk te maken en dan zit de dag erop en gaan ze om 21.30 uur slapen. In het weekend is er extra aandacht voor Bijbelstudie en omgang met de kinderen uit de buurt. Projectinformatie: Het project in Myanmar waar uw sponsorkind deel van uitmaakt, bevindt zich in Yangon. Het is een kindertehuis waar momenteel meer dan 20 kinderen wonen. Het kindertehuis is onderdeel van Win Myanmar Mission, in 2003 opgericht door Pastor Dr. Philip Thang; een bediening gericht op het bereiken van de verlorenen in Myanmar. In 1975 kwam deze predikant tijdens een campagne tot geloof. Na zijn radicale bekering heeft hij een sterk verlangen om de Heer te dienen. GMF ging in 2009 en daarna vele malen naar Myanmar om een ​​conferentie te houden met Pastor Philip. Honderden mensen zijn tot geloof gekomen en velen zijn genezen. GMF bezocht ook het kindertehuis van Pastor Philip en besloot deze kinderen op te nemen in het programma. Het doel van het kindertehuis is om de kinderen een veilig thuis te geven, waar ze genezing en herstel krijgen en zo kunnen opbloeien tot sterke, zelfstandige individuen geworteld in de liefde van Jezus. Uw steun voorziet uw sponsorkind van eten, school- en lesmateriaal, huisvesting en medische zorg, zodat de kinderen een mooi toekomstperspectief hebben en hun droom kunnen verwezenlijken.

Sponsor Nathan Lwan

Als sponsor help je Nathan Lwan en andere kinderen binnen het programma van Win Myanmar Mission. Dankzij jouw bijdrage en die van de andere sponsoren worden de kinderen geholpen met juist voeding, bijles, sport en persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor geef je ze een kans op een hoopvolle toekomst.
Sponsor Nathan Lwan