28 Dec 2011
"Ik ben Narek en ik ben 11 jaar oud. Ik hou van wiskunde en ik hou van schaken. Ik zou graag haarstylist worden."

- Narek

Mijn verhaal

Mijn gezin bestaat uit 6 personen; mijn grootouders, mijn ouders, mijn oudere broer en ik.

Waarom Narek onze hulp nodig heeft

De grootvader van de familie is de hoofdarbeider. De vader van het gezin heeft gezondheidsproblemen, hij heeft slechts één oog en heeft rugklachten. De grootvader gaat meestal naar het buitenland om de kost te verdienen. De familie van Narek heeft jouw hulp nodig. Sponsor Narek om zijn leven te verbeteren.

Narek wordt geholpen door impact partner Little Star Foundation

Little Star Charitable Fund is opgericht in 2018. Little Star ontwikkelt plattelandsgemeenschappen door de kracht van de gemeenschap te ontdekken en te activeren en door verschillende ontwikkelingskansen te creëren. Onze slogan is: Word een kleine ster in iemands leven. Zo gaan we met kleine stapjes naar een mooie toekomst. Dankzij onze projecten die in plattelandsgemeenschappen zijn uitgevoerd, is het leven ten goede veranderd. De gemeenschappen hebben grote successen geboekt op het gebied van landbouw, bijenteelt, onderwijs en productie. De stichting realiseerde grote projecten, zoals de ontwikkeling van onkruidvrije landbouw in het dorp Hartagyugh, waarbij zowel traditionele als niet-traditionele korpsen werden verbouwd. We openden een fabriek voor de productie van jassen en vesten in het dorp Kurtan (Made in Kurtan), we besteden veel aandacht aan de ontwikkeling van de bijenteelt en de veeteelt, waardoor we bijenkorven oprichten en de dorpelingen trainen om door te gaan.

Sponsor Narek

Als sponsor help je Narek en andere kinderen binnen het programma van Little Star Foundation. Dankzij jouw bijdrage en die van de andere sponsoren worden de kinderen geholpen met juist voeding, bijles, sport en persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor geef je ze een kans op een hoopvolle toekomst.
Sponsor Narek