02 May 2009
"Ik ben bezig met turnen, acrobatiek. HOP-leiders zeggen dat ik vriendelijk, flexibel, vriendelijk ben. Ik droom ervan om profturner te worden."

- Maksim

Mijn verhaal

Er zijn vier kinderen in ons gezin waar onze vader zich bezighoudt met de opvoeding van ons. Mama heeft het gezin verlaten. Soms ga ik bij haar op bezoek om haar te zien en met haar te praten.

Waarom Maksim onze hulp nodig heeft

Maxim zit al drie jaar op HOP. Het gezin wordt door de staat erkend als sociaal in een gevaarlijke positie vanwege de slechte materi├źle toestand van het gezin en vanwege de ontoereikendheid van de moeder met de opvoeding van kinderen als gevolg van het frequente gebruik van alcohol. De vader is bezig met opvoeding, de moeder woont niet in het gezin. We kunnen Maxim helpen met tandheelkundige behandelingen, omdat ze erg slecht zijn. Hulp met seizoensgebonden kleding en schoenen, artikelen voor persoonlijke hygi├źne. Maxim woont met zijn vader, oudere zus en haar kind en broer en nog een zus in dezelfde kamer. Het is noodzakelijk om het gezin te helpen met betere huisvesting en meubels.

Maksim wordt geholpen door impact partner HOP Centre

HOP (House of Peace) is een non-profit organisatie met als doel om hoop te geven in hopeloze situatie. Alcoholisme is een van de grootste problemen in Belarus. Alcoholisme brengt geweld, immoreel gedrag, verslaving en armoede met zich mee in de families. Wij helpen die kinderen in de families die geen hoop meer hebben voor de toekomst. Met HOP Kids bieden zij naschoolse opvang en zorgen voor kinderen die uit een gevaarlijke sociale omgeving komen.

Sponsor Maksim

Als sponsor help je Maksim en andere kinderen binnen het programma van HOP Centre. Dankzij jouw bijdrage en die van de andere sponsoren worden de kinderen geholpen met juist voeding, bijles, sport en persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor geef je ze een kans op een hoopvolle toekomst.
Sponsor Maksim