08 Jan 2015
"Hallo! Mijn naam is Lilith en ik ben 9 jaar oud. Ik zit in de 4e klas en mijn favoriete vak is wiskunde. Ik ben er nog niet uit wat mijn toekomstige beroep zal zijn. "

- Lilit

Mijn verhaal

Gezin bestaat uit 7 personen. Ouders, 3 kinderen en grootouders. Lilit is uitstekend op hun school. Hoewel moeder huisvrouw is, doet ze er alles aan om haar kinderen op te voeden.

Waarom Lilit onze hulp nodig heeft

Vader, die een hartaanval heeft gehad, werkt momenteel in Rusland als taxichauffeur om het gezin te onderhouden. De oudste dochter heeft een ernstige handicap in de 1e fase, DCP, die constante professionele zorg en ondersteuning vereist. Het dorp heeft geen goed uitgeruste en gespecialiseerde medische instelling, dus alle last ligt op de schouders van moeder en grootmoeder. Little Star liefdadigheidsfonds zal een educatief centrum starten in het dorp Vahagni, waar we van plan zijn het onderwijsniveau te verhogen door wiskunde, Engels, handmatige productielessen en computervaardigheden aan te leren. Lilit verdient het om betrokken te zijn bij het programma om haar mooie dromen te realiseren.

Lilit wordt geholpen door impact partner Little Star Foundation

Little Star Charitable Fund is opgericht in 2018. Little Star ontwikkelt plattelandsgemeenschappen door de kracht van de gemeenschap te ontdekken en te activeren en door verschillende ontwikkelingskansen te creƫren. Onze slogan is: Word een kleine ster in iemands leven. Zo gaan we met kleine stapjes naar een mooie toekomst. Dankzij onze projecten die in plattelandsgemeenschappen zijn uitgevoerd, is het leven ten goede veranderd. De gemeenschappen hebben grote successen geboekt op het gebied van landbouw, bijenteelt, onderwijs en productie. De stichting realiseerde grote projecten, zoals de ontwikkeling van onkruidvrije landbouw in het dorp Hartagyugh, waarbij zowel traditionele als niet-traditionele korpsen werden verbouwd. We openden een fabriek voor de productie van jassen en vesten in het dorp Kurtan (Made in Kurtan), we besteden veel aandacht aan de ontwikkeling van de bijenteelt en de veeteelt, waardoor we bijenkorven oprichten en de dorpelingen trainen om door te gaan.

Sponsor Lilit

Als sponsor help je Lilit en andere kinderen binnen het programma van Little Star Foundation. Dankzij jouw bijdrage en die van de andere sponsoren worden de kinderen geholpen met juist voeding, bijles, sport en persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor geef je ze een kans op een hoopvolle toekomst.
Sponsor Lilit