13 Mar 2008
"Ik hou van tekenen en dansen. Ik droom ervan om Zweden of een ander land te bezoeken, omdat ik nergens verder ben gegaan dan Wit-Rusland."

- Kristina

Mijn verhaal

We hebben vier kinderen in mijn gezin.

Waarom Kristina onze hulp nodig heeft

Vanwege de slechte financi├źle situatie van het gezin werd haar familie erkend als sociaal in een gevaarlijke situatie met haar eigen gezondheid en vooruitgang in gevaar. Krisrina heeft hulp nodig met seizoensgebonden kleding en schoenen, artikelen voor persoonlijke hygi├źne en het controleren van de conditie van haar tanden.

Kristina wordt geholpen door impact partner HOP Centre

HOP (House of Peace) is een non-profit organisatie met als doel om hoop te geven in hopeloze situatie. Alcoholisme is een van de grootste problemen in Belarus. Alcoholisme brengt geweld, immoreel gedrag, verslaving en armoede met zich mee in de families. Wij helpen die kinderen in de families die geen hoop meer hebben voor de toekomst. Met HOP Kids bieden zij naschoolse opvang en zorgen voor kinderen die uit een gevaarlijke sociale omgeving komen.

Sponsor Kristina

Als sponsor help je Kristina en andere kinderen binnen het programma van HOP Centre. Dankzij jouw bijdrage en die van de andere sponsoren worden de kinderen geholpen met juist voeding, bijles, sport en persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor geef je ze een kans op een hoopvolle toekomst.
Sponsor Kristina