15 Jul 2008
"Karthik houdt van cricket en zingen en wilt later graag leraar worden."

- Karthik

Mijn verhaal

Karthik heeft beide ouders verloren. Zijn vader heeft hem verlaten toen hij klein was en zijn moeder werd ziek en is overleden. Karthik heeft ook een zusje. Om aan eten te komen bedelde ze langs de straten met elk risico van dien. Toen Pastor Abraham met zijn team in dezelfde omgeving aan het evangeliseren waren zagen ze de erbarmelijke toestand van de kinderen en hebben ze een plek in het tehuis geboden. Nu kan Karthhik aan zijn toekomst bouwen.

Waarom Karthik onze hulp nodig heeft

Dankzij sponsoring kan Karthik naar school en bouwen aan een hoopvolle toekomst.

Karthik wordt geholpen door impact partner Save the Unsaved Chirala

Hoe ziet een dag eruit: Vroeg in de ochtend staan de kinderen op en beginnen ze de dag met gebed. Vervolgens gaan ze tot 12 uur naar school. Om twaalf uur hebben ze een uur lunchpauze. De school begint weer om 1 uur en eindigt om vier uur. Aan het einde van de middag hebben ze tijd om te spelen. Daarna komen ze allemaal bijeen om samen te bidden, waarna ze gezamenlijk gaan eten. Van acht tot negen uur is er dan weer tijd voor huiswerk. En dan is dat dag alweer voorbij en gaan ze naar bed. Projectinformatie: Het project in India waar uw sponsorkind deel van uitmaakt bevindt zich in Chirala. Het is een kindertehuis waar momenteel ongeveer 20 kinderen wonen. Ons contact persoon in India, Abraham Kuchipudi die zelf een kindertehuis in 2000 heeft opgericht overziet ook dit project. Hij is de oprichter van Save the Unsaved Ministries; een bediening die gericht is op het bereiken van de verlorenen in India. In 2000 begon hij voor het eerst kinderen onder zijn hoede te nemen. Eerst waren het er vier, maar al snel groeide dat aantal. Het doel is om de kinderen een veilig thuis te geven, waar zij genezing en herstel ontvangen en zo kunnen opbloeien tot sterke, zelfstandige individuen die geworteld zijn in de liefde van Jezus. Het project in Chirala vangt met name kinderen op die hun ouders hebben verloren tijdens de tsunami in 2004. Uw ondersteuning voorziet uw sponsorkind van dagelijks voedsel, onderwijs en leesmateriaal, huisvesting en medische zorg, zodat de kinderen een geweldig toekomstperspectief hebben en ze hun droom kunnen gaan verwezenlijken.

Sponsor Karthik

Als sponsor help je Karthik en andere kinderen binnen het programma van Save the Unsaved Chirala . Dankzij jouw bijdrage en die van de andere sponsoren worden de kinderen geholpen met juist voeding, bijles, sport en persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor geef je ze een kans op een hoopvolle toekomst.
Sponsor Karthik