31 Dec 1999
"Elizabeth zit in het hoger onderwijs op de middelbare school omdat haar cijfers zo goed zijn. Ze wil naar de medische school, want haar droom is om dokter te worden, chirurg. Ze is best verbazingwekkend."

- Elizabeth

Mijn verhaal

Haar moeder was erg ziek en kon niet voor een peuter en de vader liet hen achter. Elizabeth kwam heel jong naar het tehuis.

Waarom Elizabeth onze hulp nodig heeft

Medische school is een hoge ambitie en met hulp kan Elizabeth het bereiken.

Elizabeth wordt geholpen door impact partner Iris Ministries Sudan/Oeganda

Hoe ziet een dag eruit: In Oeganda begint de dag al vroeg. Samen wordt er ontbeten met brood en thee, waarna de kinderen naar school gaan. Na school is er tijd om lekker te ontspannen, spelletjes te spelen en huiswerk te maken. 's Avonds komen alle kinderen samen om te eten en te bidden. Het avondeten bestaat meestal uit rijst, bonen en groenten. En keer in de week krijgen de kinderen kip en een keer per week krijgen ze vis. Op woensdagmiddag en vrijdagavond komen de kinderen samen voor een stuk aanbidding, onderwijs en gebed. Project informatie: Het project in Oeganda waar uw sponsorkind verblijft maakt deel uit van Iris Ministries. Dit valt onder de tak van Iris Ministries Mozambique, opgericht door Roland en Heidi Baker. Iris Ministries zit nu in Oeganda maar is oorspronkelijk gestart in Soedan in 2006. Omdat hier oorlog uitbrak en de situatie niet meer veilig was voor de kinderen zijn alle kinderen onder leiding van Carolyn Figlioli ( directeur) gevlucht naar Oeganda (Luwero) waar ze nu officieel wonen. Binnen het project horen 135 kinderen onder de zorg van Carolyn. Samen met 23 andere verzorgende zorgt ze dat het project draaiende blijft. De oudere kinderen gaan naar de boardingschool, dit is verplicht in Oeganda. Hier verblijven ze intern, in de vakanties komen ze terug naar het kindertehuis of gaan ze op bezoek bij familie. Uw ondersteuning voorziet uw sponsorkind in dagelijks voedsel, onderwijs en schoolmateriaal, huisvesting en medische zorg, zodat de kinderen een geweldig toekomstperspectief hebben en ze hun droom kunnen gaan verwezenlijken.

Sponsor Elizabeth

Als sponsor help je Elizabeth en andere kinderen binnen het programma van Iris Ministries Sudan/Oeganda. Dankzij jouw bijdrage en die van de andere sponsoren worden de kinderen geholpen met juist voeding, bijles, sport en persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor geef je ze een kans op een hoopvolle toekomst.
Sponsor Elizabeth