31 Dec 2005
"Devya gaat graag naar school en speelt met de andere kinderen."

- Devya

Mijn verhaal

Voordat Devya werd gevonden, had ze geen naam. Ze leefde op straat waar ze kon overleven op een beetje gevonden voedsel. Een dominee zag haar op straat leven en nam haar op, waarna hij haar naar Rajkumar Ganta bracht. Nu woont ze in het kindertehuis en heeft ze vrienden en gaat ze naar school en kan ze bouwen aan haar toekomst. Devya's geboortedatum werd geraden, vandaar haar geboortedatum op 01-01-2006.

Waarom Devya onze hulp nodig heeft

Dankzij sponsoring kan Devya naar school gaan en bouwen aan een hoopvolle toekomst.

Devya wordt geholpen door impact partner Fisherman Home

Hoe ziet een dag eruit: De ochtend wordt gestart met een ontbijt dat bestaat uit rijst een eitje en melk. Vervolgens gaan de kinderen naar school. De allerkleinsten gaan naar de kinderopvang. Tussen de middag krijgen de kinderen een lunch. Na school maken de kinderen eerst hun huiswerk, daarna spelen ze spelletjes met elkaar. Als avondeten krijgen de kinderen een Indiase curry maaltijd. Dagelijks is er tijd voor gebed en Bijbelstudie. Projectinformatie: Het project in India waar uw sponsorkind deel van uitmaakt is onderdeel van Mercy Orphanages en het kantoor is gevestigd in Bhimavaram. Het project is opgezet in 2003 door Evangelist R,. R. is evangelist in India met een enorme passie voor de kansarmen in zijn samenleving. Toen hij op een avond door de stad liep en heel veel kinderen op straat zag zwerven, vechtend om te overleven, besloot hij een project op te zetten om deze kinderen op te vangen. In het project zitten op dit moment honderden kinderen. Er is een groot stuk land gekocht waarop een groot kindertehuis is gebouwd waar alle kinderen kunnen verblijven. Op dit moment verblijven de meeste kinderen in vijf verschillende kindertehuizen verdeeld over drie districten in India. Het doel is om de kinderen een veilig thuis te geven, waar zij kunnen genezen, herstellen en kunnen opbloeien tot sterke, zelfstandige individuen die geworteld zijn in de liefde van Jezus. Sommige kinderen, met name de straatkinderen wonen in shelters, verdeeld over 7 verschillende dorpen. Ook ondersteunt Project Held kinderen die half wees zijn en wonen bij hun opa of oma. Zij hebben niet de middelen om voor deze kinderen te zorgen. Uw ondersteuning voorziet uw sponsorkind van voedsel, school en lesmaterialen, huisvesting en medische zorg, zodat de kinderen een geweldig toekomstperspectief hebben en ze hun droom kunnen gaan verwezenlijken.

Sponsor Devya

Als sponsor help je Devya en andere kinderen binnen het programma van Fisherman Home . Dankzij jouw bijdrage en die van de andere sponsoren worden de kinderen geholpen met juist voeding, bijles, sport en persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor geef je ze een kans op een hoopvolle toekomst.
Sponsor Devya