10 Apr 2008
"Mijn huis ligt in een klein dorpje. Ik vind het leuk om te studeren en nieuwe dingen te ontdekken. Ik heb mijn nieuwe boeken zo graag gelezen en mijn kennis uitgebreid. Ik hou ervan om te spelen en tijd door te brengen met mijn vrienden en familie. Ze zijn er altijd om me op te vrolijken als ik laag ben of in moeilijkheden verkeer. Ik hou van de manier waarop mijn leraren me begeleiden bij mijn studie. Als ik ze zie, wil ik ook leraar zijn en mijn kennis overbrengen aan anderen in nood. "

- Bimal

Mijn verhaal

Mijn vader is winkelier. Hij doet zijn best om aan onze behoeften te voldoen, omdat hij het enige verdienende lid in ons gezin is. Mijn moeder zorgt voor ons huis. Ik heb een broer en zus. Ik prijs me gelukkig dat ik de kans krijg om naar school te gaan. Door financiële problemen kregen mijn andere broers en zussen geen kans om te studeren. Mijn hart doet er echt pijn van. Ik probeer ze met al mijn kennis te begeleiden.

Waarom Bimal onze hulp nodig heeft

Vanaf de eerste dag dat hij lid is geworden van NELC blind School wordt hij continu ondersteund in dit onderwijs. School biedt zijn boeken, dagelijks voedsel, kleding en medische ondersteuning wanneer dat nodig is. Voortdurende steun zal hem helpen om zijn opleiding af te ronden en een betere plaats voor hem in de samenleving te vinden.

Bimal wordt geholpen door impact partner NELC School for blind

The NELC school for blind is located at located in the KOCH BIHAR district of West Bengal. We help blind children towards a hopeful future by schooling them so that they can support themselves in an adult age.

Sponsor Bimal

Als sponsor help je Bimal en andere kinderen binnen het programma van NELC School for blind. Dankzij jouw bijdrage en die van de andere sponsoren worden de kinderen geholpen met juist voeding, bijles, sport en persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor geef je ze een kans op een hoopvolle toekomst.
Sponsor Bimal