23 Aug 2015
"Ik ben Ani, en ik zit in de 2e klas. Ik hou van schilderen."

- Ani

Mijn verhaal

Ik ben 7 jaar. Ik woon in een gezin van zes; mijn oma, mijn ouders en mijn 2 zussen. Ik woon in het bergachtige dorp Tsaghkaber in de provincie Lori.

Waarom Ani onze hulp nodig heeft

Dit mooie meisje heeft een diabetisch probleem. De oma heeft een hoge bloeddruk en slikt elke dag pillen, Ani's moeder is geopereerd aan de linkerarm en ze kan niet veel werk verrichten. De enige werkende is vader, ze zorgen nauwelijks voor Ani en andere familieleden. Soms moeten ze Ani voor een bepaalde periode naar het ziekenhuis brengen en wordt het moeilijk voor hen om de kost te verdienen. Ani's familie heeft jouw hulp nodig. Sponsor Ani en help ons een betere en gezondere jeugd voor haar te creƫren.

Ani wordt geholpen door impact partner Little Star Foundation

Little Star Charitable Fund is opgericht in 2018. Little Star ontwikkelt plattelandsgemeenschappen door de kracht van de gemeenschap te ontdekken en te activeren en door verschillende ontwikkelingskansen te creƫren. Onze slogan is: Word een kleine ster in iemands leven. Zo gaan we met kleine stapjes naar een mooie toekomst. Dankzij onze projecten die in plattelandsgemeenschappen zijn uitgevoerd, is het leven ten goede veranderd. De gemeenschappen hebben grote successen geboekt op het gebied van landbouw, bijenteelt, onderwijs en productie. De stichting realiseerde grote projecten, zoals de ontwikkeling van onkruidvrije landbouw in het dorp Hartagyugh, waarbij zowel traditionele als niet-traditionele korpsen werden verbouwd. We openden een fabriek voor de productie van jassen en vesten in het dorp Kurtan (Made in Kurtan), we besteden veel aandacht aan de ontwikkeling van de bijenteelt en de veeteelt, waardoor we bijenkorven oprichten en de dorpelingen trainen om door te gaan.

Sponsor Ani

Als sponsor help je Ani en andere kinderen binnen het programma van Little Star Foundation. Dankzij jouw bijdrage en die van de andere sponsoren worden de kinderen geholpen met juist voeding, bijles, sport en persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor geef je ze een kans op een hoopvolle toekomst.
Sponsor Ani