31 Dec 2013
"Akshya speelt graag een bal of kringspel met de andere kinderen. "

- Akshya

Mijn verhaal

Akshya is 9 jaar oud. Zij is half wees en had geen veilige thuissituatie. Ze werd opgevangen door een pastor, die haar verzorgde. Nu woont ze in een kindertehuis vlakbij de Godavari Rivier. De dag bestaat uit huiswerk maken, spelletjes spelen, dagelijks gebed en bijbelstudie.

Waarom Akshya onze hulp nodig heeft

Dankzij sponsoring kan Akshya naar school en bouwen aan een hoopvolle toekomst.

Akshya wordt geholpen door impact partner PH home (Rajkumar)

Hoe ziet een dag eruit:De ochtend wordt gestart met een ontbijt dat bestaat uit rijst een eitje en melk. Vervolgens gaan de kinderen naar school. De allerkleinsten gaan naar de kinderopvang. Tussen de middag krijgen de kinderen een lunch. Na school maken de kinderen eerst hun huiswerk, daarna spelen ze spelletjes met elkaar. Als avondeten krijgen de kinderen een Indiase curry maaltijd. Dagelijks is er tijd voor gebed en Bijbelstudie. Projectinformatie: Het project in India waar uw sponsorkind deel van uitmaakt is onderdeel van Mercy Orphanages en het kantoor is gevestigd in Bhimavaram. Het project is opgezet in 2003 door Evangalist Raj. Raj. is evangelist in India met een enorme passie voor de kansarmen in zijn samenleving. Toen hij op een avond door de stad liep en heel veel kinderen op straat zag zwerven, vechtend om te overleven, besloot hij een project op te zetten om deze kinderen op te vangen. In het project zitten op dit moment honderden kinderen. Er is een groot land waarop ze een groot weeshuis hebben gebouwd met het doel dat daar alle kinderen op een dag kunnen verblijven. Op dit moment verblijven de kinderen in vijf verschillende kindertehuizen verdeeld over drie districten in India. Het doel van de kindertehuizen is om de kinderen een veilig thuis te geven waar zij kunnen genezen, herstellen en kunnen opbloeien tot sterke, zelfstandige individuen die geworteld zijn in de liefde van Jezus. Sommige kinderen, met name de straatkinderen wonen in shelters, verdeeld over 7 verschillende dorpen. Uw ondersteuning voorziet uw sponsorkind van voedsel, school en lesmaterialen, huisvesting en medische zorg, zodat de kinderen een geweldig toekomstperspectief hebben en ze hun droom kunnen gaan verwezenlijken.

Sponsor Akshya

Als sponsor help je Akshya en andere kinderen binnen het programma van PH home (Rajkumar). Dankzij jouw bijdrage en die van de andere sponsoren worden de kinderen geholpen met juist voeding, bijles, sport en persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor geef je ze een kans op een hoopvolle toekomst.
Sponsor Akshya