31 Dec 2005
"Achal houdt ervan om samen met de andere kinderen te zijn en wil later graag dokter worden."

- Achal Sunil

Mijn verhaal

Achal Sunil komt uit de Banchada Community. Haar ouders zijn veldwerkers en zijn betrokken bij het maken van alcohol en andere illegale praktijken. Een "traditie" bij de Banchada community is om bij weinig inkomen de dochter te laten prostitueren dit om voor de familie geld in te brengen. Hierdoor hebben ze geen kans op scholing of toekomst. Achal Sunil is samen met andere meisjes gered uit deze "traditie" en kan nu dromen over een hoopvolle toekomst.

Waarom Achal Sunil onze hulp nodig heeft

Dankzij sponsoring kan Achal naar school en bouwen aan een hoopvolle toekomst.

Achal Sunil wordt geholpen door impact partner Safe Haven Home

Hoe ziet een dag eruit: De ochtend wordt gestart rond 6:30. Om 7:30 hebben de kinderen samen aanbidding en bijbelstudie. Om 8:00 gaan ze gezamenlijk ontbijten en van van 8:45-15:00 zitten ze op school en eten daar tussen de middag. Om 19:30 is het avondeten en na die tijd is er eventueel nog tijd voor studie en ontspanning. Projectinformatie: Safe Haven Home is gevestigd in de staat Madhyua Pradesh. Ramchand Saranu is de contactpersoon voor dit project. Samen met zijn vrouw en staff zorgen ze voor de kinderen. De kinderen in dit project komen uit de Banchada community in centraal India. De "traditie" in dit deel van Madhya Pradesh is dat de oudste dochter ter prostitutie wordt aangeboden. De broers worden er in meegenomen om van jongs af aan de "pooier" te zijn en de verdiensten voor zichzelf te houden of aan de familie gegeven. De meisjes verdienen zo het inkomen voor het hele gezin. Al jong worden de meisjes hiermee geconfronteerd. Voor de meisjes is er normaliter geen ontkomen aan, de enige uitweg is om uit het dorp te vluchten, met alle onzekerheid van dien. Ramchand heeft al vele meisjes gered uit deze onder "traditie" genoemde mensen handel. De jongens die niet willen meewerken aan de handel worden ook opgevangen en de juiste normen en waarden aangeleerd. Uw ondersteuning voorziet uw sponsorkind van voedsel, school en lesmaterialen, huisvesting en medische zorg, zodat de kinderen een geweldig toekomstperspectief hebben en ze hun droom kunnen gaan verwezenlijken.

Sponsor Achal Sunil

Als sponsor help je Achal Sunil en andere kinderen binnen het programma van Safe Haven Home. Dankzij jouw bijdrage en die van de andere sponsoren worden de kinderen geholpen met juist voeding, bijles, sport en persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor geef je ze een kans op een hoopvolle toekomst.
Sponsor Achal Sunil