Madrine
Oeganda

"Ik speel graag met mijn vrienden, vooral als ik touwtjespring. Ik hou ook van zingen en dansen"

Jazmine Moureen
Oeganda

"Ik hou van zingen en dansen. Ik kijk ook graag naar tekenfilms en speel graag met mijn vrienden, vooral als we op school zijn. Mijn droom is om muzikant te worden, zodat ik voor mensen kan zingen om ze gelukkig te maken. Zingen brengt me vreugde."

Rehema
Oeganda

"Ik kijk graag televisie, vooral tekenfilms, en ik hou ook van dansen en naar liedjes luisteren als ik thuis ben. Ik wil later dokter worden, zodat ik de zieken kan helpen, vooral degenen die weinig of geen geld hebben om naar dure ziekenhuizen te gaan. Ik wil alle mensen gelijke rechten op gezondheid geven als ik mijn droom bereik."

Nicole Sumaya
Oeganda

"Ik lees graag boeken, studeer, zing en dans."

Emmanuel Mununule
Oeganda

"Ik hou van basketbal en dansen. Op school zit ik in de muziekclub en het is mijn favoriete tijd. Ik geniet vooral van gospelmuziek en ga op zondag naar de kerk. "

John
Oeganda

"Ik speel graag voetbal met mijn vrienden. Ik hou ook van atletiek. Mijn droom is om boer te worden, zodat ik thuis genoeg te eten heb en ook degenen kan helpen die misschien niet wat te eten hebben."

Praise
Oeganda

"Ik vind het leuk om met poppen te spelen en tekeningen te maken. Ik speel thuis altijd alleen omdat ik thuis het jongste kind ben. Ik zou graag dokter willen worden als ik groot ben, want mijn moeder wil kinderen met een goed beroep om haar te helpen als ze heel oud is. Ze weet dat ze gemakkelijk door haar kinderen kan worden geholpen terwijl ze anderen helpen."

Winfred
Oeganda

"Ik wil van mijn land een zeer goede plek maken. Ik hou van dieren en grazend vee als ik terug ga voor vakantie. Ik vind het heerlijk om mijn vader en moeder te helpen met huishoudelijk werk. "

Dorcus
Oeganda

"Ik hou van lezen en spelen. In de toekomst wil ik verpleegkundige worden."

Caleb
Oeganda

"Mijn passie is voetbal, muziek, dans en drama. Als ik groot ben, wil ik profvoetballer worden en in grote competities over de hele wereld spelen."

Bella
Oeganda

"Ik studeer om in de toekomst leraar te worden, net als mijn favoriete leraar. Ik geniet van eten."

Andrew Benjamin
Oeganda

"Ik hou van voetbal, videogames spelen en hardlopen. Als ik groot ben, wil ik met computers werken en piloot worden."