21 Oct 2003
"Sagar houdt ervan om te studeren en te helpen rond het huis."

- Sagar

Mijn verhaal

Sagar leefde op straat. Op het station en op de markt verkocht hij kleine goederen en sliep hij buiten de winkels. Dus verdiende hij wat geld om eten voor te kopen. Omdat Rajkumar een programma heeft om voedsel uit te delen aan de armen en de bedelaars, kwam Sagar met hem in contact. Rajkumar zorgt nu voor hem en geeft hem onderdak en voedsel. Sagar gaat ook naar school.

Waarom Sagar onze hulp nodig heeft

Dankzij sponsoring kan Sagar naar school gaan en een hoopvolle toekomst opbouwen.

Sagar wordt geholpen door impact partner Salvation Ministries India

Hoe ziet een dag eruit: De ochtend wordt gestart met een ontbijt dat bestaat uit rijst een eitje en melk. Vervolgens gaan de kinderen naar school. De allerkleinsten gaan naar de kinderopvang. Tussen de middag krijgen de kinderen een lunch. Na school maken de kinderen eerst hun huiswerk, daarna spelen ze spelletjes met elkaar. Als avondeten krijgen de kinderen een Indiase curry maaltijd. Dagelijks is er tijd voor gebed en Bijbelstudie. Projectinformatie: Het project in India waar uw sponsorkind deel van uitmaakt is onderdeel van Mercy Orphanages en het kantoor is gevestigd in Bhimavaram. Het project is opgezet in 2003 door Raj. Raj is evangelist in India met een enorme passie voor de kansarmen in zijn samenleving. Toen hij op een avond door de stad liep en heel veel kinderen op straat zag zwerven, vechtend om te overleven, besloot hij een project op te zetten om deze kinderen op te vangen. In het project zitten op dit moment meer dan honderden kinderen. Er is een groot stuk land gekocht waarop ze een groot weeshuis hebben gebouwd waar bijna alle kinderen kunnen verblijven. Op dit moment verblijven de meeste kinderen in vijf verschillende weeshuizen verdeeld over drie districten in India. Het doel van de weeshuizen is om de kinderen een veilig thuis te geven, waar zij kunnen genezen, herstellen en kunnen opbloeien tot sterke, zelfstandige individuen die geworteld zijn in de liefde van Jezus. Sommige kinderen, met name de straatkinderen wonen in shelters, verdeeld over verschillende dorpen. Uw ondersteuning voorziet uw sponsorkind van voedsel, school en lesmaterialen, huisvesting en medische zorg, zodat de kinderen een geweldig toekomstperspectief hebben en ze hun droom kunnen gaan verwezenlijken.

Sponsor Sagar

Als sponsor help je Sagar en andere kinderen binnen het programma van Salvation Ministries India . Dankzij jouw bijdrage en die van de andere sponsoren worden de kinderen geholpen met juist voeding, bijles, sport en persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor geef je ze een kans op een hoopvolle toekomst.
Sponsor Sagar